© Copyright by pedelectours.hu team 2013
Pedelectours.hu Főoldal Rólunk Élménytúráink Ajánlatkérés Képgaléria Hírek és Érdekességek Specifikációk és tippek Kapcsolat

Programjaink  pedelecen

Kerékpározni jó, és kerékpározni majdnem mindenki tud! Különböző nehézségű kerékpáros programjainkat ajánljuk azoknak is, akik szeretnek bringázni, de nem gyakorlottak, vagy ritkán ülnek nyeregbe, és azoknak is, akik rendszeresen tekernek a legújabb kerékpárcsodákkal hegyeken-völgyekben. Biciklizni jó, mert kétkeréken kényelmesen és könnyen tehetünk meg nagyobb távolságokat, sok mindent láthatunk egy nap alatt, és mindeközben még környezetbarátok is vagyunk! Magyarország, Ausztria, Szlovákia legszebb helyeire visszük a csapatokat kerékpározni, gyönyörködünk a mellettünk elsuhanó tájban, fújja a szél a hajunkat, piknikezünk és nagyokat beszélgetünk a fák árnyékában.

Magyarország legszebb helyein

Magyarország területén található, különböző nehézségű kalandtúrák. Ideális helyszín olyan csapatoknak, amelyek pedelec-nyeregben fedeznék fel hazánkat, és új oldalukról ismernék meg szeretett dombjainkat,hegyeinket. Tapasztalatból tudjuk, hogy a rácsodálkozás kirobbanó lesz!

       Vysočina(Felvidéki)      

                  kalandok

Donovaly környékén található

kalandtúrák. Sokan ismerik a

téli szabadságok

helyszíneként, ezért is

ajánljuk jó szívvel

csapatépítési helyszínként.

Akik egyszer kipróbálják itt

magukat pedeleckel, azok

garantáltan másként fognak

gondolni a meredek sípályákra!

    Herrlichen Landschaften.

(Csodálatos tájak) Ausztria

Ausztriai kalandtúráinkat igazi alpesi környezetben szervezzük. A távolság miatt igazi több napos kaland! Csodálatos tájakon, lélegzetelállító helyszíneken kerekezve az emberek megnyílnak, és az egész részeként gondolnak magukra. A csapatépítés itt természetes igénye minden résztvevőnek!

 Egyedi igények szerint

Ha egyedi igények merülnek

fel,azt is megszervezzük.

Legyen az bárhol Európa

területén.

    (klikk a képekre)
Élménytúráink

Hogy mi a Pedelec, az meghatározható,de nem képzelhető el- csak megtapasztalható!”

Hogy mi a Pedelec, az meghatározható,de nem képzelhető el- csak megtapasztalható!”